2013. szeptember 23. hétfő

Jézus szavai: "Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, hogy legyetek mennyei Atyátoknak fiai, aki felhozza napját gonoszokra és jókra, és esőt ad igazaknak és hamisaknak. Mert ha azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, mi a jutalmatok? Nem ugyanezt teszik-e a vámszedők is? És ha csak atyátokfiait köszöntitek, mennyivel tesztek többet másoknál? Nem ugyanezt teszik-e a pogányok is? Ti azért legyetek tökéletesek, mint ahogy mennyei Atyátok tökéletes."

Mt 5,43-48.

ISTEN SEGÍTSÉGE

Legyetek mennyei Atyátoknak fiai, aki felhozza napját gonoszokra és jókra, és esőt ad igazaknak és hamisaknak. (Mt 5,45)

Néhány éve elveszítettem az állásomat, és szociális segélyen voltam. Azután egy nap, miközben a buszon utaztam, valaki ellopta a pénztárcámat. Nagyon elkeseredtem, mert életemben először fordult ez elő velem. Nem is a pénz érdekelt, hisz csak egy kevés leva volt nálam. A nagy problémát az okozta, hogy a pénztárcámban volt a munkakönyvem, ami nélkül nem kaphatok munkanélküli segélyt.
Néhány nap múlva helyreállt a békém, és elkezdtem imádkozni a zsebtolvajért. Reméltem, hogy talán a pénzem segítségére van valamilyen szükségében. De azt is kértem Istentől, hogy segítsen megtalálni az irataimat. És ez is megtörtént! Felhívtak a munkaügyi hivataltól, hogy egy fiatalember megtalálta a tárcámat, és ott adta le.
Minden nap Isten segítségét kértem, és ő meghallgatta imáimat.

Imádság: Köszönöm, Istenem, jóságodat és hűséges szeretetedet, mely örökre megmarad. Ámen.

Ma bízni fogok az imádság erejében.
Voly Georgieva Koruderlieva (Várna, Bulgária)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKET A NEHÉZ MEGÉLHETÉSÜK LOPÁSRA KÉNYSZERÍT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek