2014. november 9. vasárnap

Népek törzsei! Magasztaljátok az URat! Magasztaljátok az ÚR dicsőségét és hatalmát! Magasztaljátok az ÚR dicső nevét, ajándékot hozva jöjjetek színe elé! Boruljatok le az ÚR előtt szent öltözetben! Reszkess tőle, te egész föld! Szilárdan áll a világ, nem inog.
Örüljön az ég, örvendjen a föld, és mondják el a népeknek, hogy uralkodik az ÚR! Zúgjon a tenger a benne levőkkel, vigadjon a mező és minden, ami rajta van. Ujjongnak majd az erdő fái az ÚR előtt, amikor eljön, hogy ítélkezzék a földön.
Adjatok hálát az ÚRnak, mert jó, mert örökké tart szeretete! Mondjátok: Segíts meg minket, szabadító Istenünk, ments meg, és gyűjts össze a népek közül, hogy hálát adhassunk szent nevednek, és dicsőítve magasztalhassunk téged! Áldott az ÚR, Izráel Istene öröktől fogva mindörökre!
És az egész nép így felelt: Ámen! Dicséret az ÚRnak!

1Krón 16,28-36.

ISTEN MEGGYÓGYÍT

Adjatok hálát az Úrnak, mert jó, mert örökké tart szeretete! (1Krón 16,34)

Sok évvel ezelőtt visszahívtak a Mayo Klinikára, hogy másodszorra is veseátültetésben részesüljek. Két, hosszú ideig tartó vese dialízis időszak után egy évvel azelőtt kaptam meg a bátyám veséjét. Csak rövid ideig élhettem vele, mert a testem kivetette, és el kellett távolítani. Részlegesen elveszítettem a hallásomat is a kilökődés miatt. Ezután újra dialízisre kellett járnom.
Néhány héttel később egy második vesét kaptam. Egy olyan férfié volt, aki egy közép-nyugati városban halt erőszakos halált. Egy kártya volt a pénztárcájában azzal a nyilatkozattal, hogy halála esetén a testét orvosi célra fel szabad használni.
Majd 35 éve élek már ezzel az átültetett vesével, és azóta egészséges vagyok. Hálás vagyok a transzplantációért, és a donorért, aki még további boldog éveket ajándékozott nekem, csak azért, mert kész volt a tárcájában hordani azt a nyilatkozatot. Hiszem, hogy Isten gyógyított meg, és ezért minden nap hálát adok. Eljárok a városunk dialízis osztályára, hogy reményt és bátorítást vigyek a géphez kötött sorstársaimnak.

Imádság: Drága Istenünk, köszönjük, hogy szolgálatodra hívsz el minket minden nap. Ámen.

Ma hálát szeretnék adni Istennek az életemért.
Lyndon C. Weberg (Arizona, USA)

IMÁDKOZZUNK A SZERVÁTÜLTETÉSRE VÁRAKOZÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2014 November
Ke Sze Cs Szo Va
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek