2014. december 17. szerda

Aki a testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Léleknek vet, a Lélekből fog aratni örök életet. A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben.

Gal 6,8-10.

A KÖSZÖNET AJÁNDÉKA

Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel. (Gal 6,10)

Amikor egy alkalommal valaki a gyülekezetünkből az élelmiszerüzletben beharangozta az Üdvhadsereg jövetelét, egy hajléktalan ember odalépett az adománygyűjtő dobozhoz. Amikor tudatosult benne, hogy a harangozók a mi gyülekezetünkből valók, a hajléktalan megkérdezte: "Ez meg milyen egyház?" A csengőt rázó az épületünk felé mutatott, amely néhány utcasarokkal lejjebb volt. A hajléktalan ember kivett néhány pénzérmét a zsebéből, beledobta az edénybe, és ezt mondta: "Ők mindig olyan jók hozzám."
A férfi ajándéka az Üdvhadseregnek, mindnyájunk számára csodálatos ajándék volt, akik részt veszünk a misszióban, és igyekszünk Isten szeretetét láthatóvá tenni gyülekezetünk által. Olyan emberek nevében beszélt, akiknek nevét soha nem fogjuk megtudni, akiknek arcát soha nem láthatjuk, akik a köszönetnek ugyanezeket a szavait mondták volna el egyházunkról és annak szolgálatairól a városban és az egész világon.
Isten szeretete, amely Jézusban testté lett, újból és újból testté lesz, amikor valamelyikünk segít a szükségben levőkön imádságával, jelenlétével, ajándékaival és szolgálataival.

Imádság: Istenünk! Segíts, hogy soha ne fáradjunk el megmutatni szereteted másoknak szavakkal és tettekkel! Ámen.

Jézus megszületik bennünk, amikor a szükségben levőkön segítünk.
James A. Harnish (Florida, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYÜLEKEZETEK MISSZIÓJÁÉRT TELEPÜLÉSÜNKÖN!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2014 December
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek