2015. július 8. szerda

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek. A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt. Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe!

Fil 4,4-8.

VEVŐSZOLGÁLAT

Semmiért ne aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. (Fil 4,6)

"Az ön hívása fontos számunkra!" - mondja a tipikus vevőszolgálati üzenetrögzítő géphang. Amikor ezt hallom, arra gondolok: Ha valóban fontos lenne nektek, valaki ott lenne a vonal végén, és válaszolna! Miután megtapasztalom, milyen sokáig kell várakoznom, és a kezelő csak nem jelentkezik, megszakítom a vonalat, mert amit akartam, nem is volt olyan fontos, vagy sürgős.
Milyen jó, hogy Istennek mondott imádságainkban ennek ellenkezőjét tapasztaljuk. Néha hallom, amint egyesek kritizálják mások imádságait, mondván, kéréseik nyilvánvalóan jelentéktelen dolgokat tartalmaznak: nyerjen a kedvenc sportcsapatuk, vagy jó legyen az időjárás a tervezett kirándulásra. De a fent idézett igevers azt mondja, nincs nem fontos imádság. Isten azonnal felveszi ezeket a "hívásokat", arra bátorít, hogy gyakran hívjuk őt, és bármiféle kéréssel. Arra buzdít, hogy minden gondunkkal az Úrhoz forduljunk imádságban, ne csak élet-halál kérdését jelentő dolgokkal.
Milyen csodálatos érzés, hogy Istennel mindent megoszthatunk: a nagy és kis kérdéseket, és mindent, ami közte van!

Imádság: Drága Istenünk, köszönjük, hogy meghallod minden gondolatunkat, amelyet eléd viszünk. Köszönjük, hogy feltétel nélkül szeretsz minket. Ámen.

A hívásom nagyon fontos Istennek.
Andrew Billings (Alabama, USA)

IMÁDKOZZUNK A VEVŐSZOLGÁLATOK MUNKATÁRSAIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2015 Július
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek