2018. október 11. csütörtök

Ne a régi dolgokat emlegessétek, ne a múltakon tűnődjetek!
Mert én újat cselekszem, most kezd kibontakozni, majd megtudjátok! Már készítem az utat a pusztában, a sivatagban folyókat fakasztok.
Még a mezei vadak is dicsőíteni fognak engem, a sakálok és a struccok is, mert vizet fakasztok a pusztában és folyókat a sivatagban, hogy inni adjak választott népemnek,
a népnek, amelyet magamnak formáltam, hogy hirdesse dicséretemet.

Ézs 43,18-21.

HAJTS FOLYAMATOSAN!

Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem. (Fil 4,13)

Néhány évvel ezelőtt beruháztam egy új biciklibe. Körbebicikliztem a környéket, alkalmanként letekertem az Erie-tó partjánál lévő közeli parkba, néha a gyülekezetembe a titkári munkám kapcsán, a bankba, és egyszer a vasárnapi istentiszteletre. Azt vettem észre, hogy amikor biciklizem - bár tudnom kell, hogy mi van mögöttem - lelassít és veszélyessé válhat, ha túl sokat hátranézek.
Hasonlóképpen az élet útja megköveteli tőlünk, hogy előre haladjunk. Ha túl sokat időzünk a múlt csalódásain, megbánásain és hibáin, akadályozhatjuk Isten céljait az életünkben. Egyáltalán nem könnyű elengedni a múltat és előre tekinteni a jövőbe. Példaként tekinthetünk Jézusra, aki időt szánt az imádságra, és arra tanított, hogy mi is tegyük ugyanezt. Tudta, hogy az Atya átsegít minket. Isten arra hív, hogy folyamatosan haladjunk előre. Imáinkra talán már a következő sarkon választ kapunk.

Imádság: Drága Atyánk! Erősítsd meg gondolatainkat, testünket, és lelkünket, hogy neked szolgáljunk, és ne fáradjunk el jót tenni. Ámen.

Isten segítségével elengedhetem a múltat, és továbbléphetek.
Nancy Latina (Ohio, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYÜLEKEZETI ADMINISZTRÁTOROKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 Október
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek