2019. január 24. csütörtök

Csak azon tanácskoznak, hogyan taszítsák le a magasból. Hazugságban telik kedvük, szájukkal áldanak, szívükben átkoznak. (Szela.)
Csak Istennél csendesül el lelkem, tőle kapok reménységet.
Csak ő az én kősziklám és szabadítóm, erős váram, nem ingadozom.
Istennél van segítségem és dicsőségem, erős sziklám és oltalmam az Isten.

Zsolt 62,5-8.

MEGTART

Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én megszabadítlak..." (Zsolt 50,15)

"Szóval most a mesterhármas következik!" - mondta a sebészorvos mosolyogva. A szavai sokkoltak a korábbi betegségeim tudatában. Az onkológusom észrevett egy csomót az MRI vizsgálaton, és kijelentette, hogy meg kell műteni. Ez három éven belül a harmadik műtétem volt. A klinikán ültem a férjemmel és a nővéremmel, és nem találtam szavakat. A hangom elgyengült, mintha minden erő és élet elszállt volna belőlem. Összeszedtem magamat, és ennyit tudtam csak mondani: "Doktor úr, a fiam csak öt éves." Aztán keservesen sírni kezdtem.
Nem sokkal ezután imádkoztam, és ekkor egy hang ezt mondta nekem: "Nem hagytalak el korábban sem; most sem hagylak el. Veled vagyok." A harmadik műtétem sikeres volt, és a biopszia is negatív lett. Isten megtartott az öt hónap kemoterápia alatt, ahogy megtartott a három fájdalmas műtét során is.
Hálát adtam Istennek a csodálatos kegyelméért és hűségéért. Sok csodán keresztülmentem, és egy hiteles tanúja vagyok Krisztus Urunk és Megváltónk erejének. Sok bizonyságtételt meg tudok osztani másokkal. Dicsőség Istennek!

Imádság: Köszönjük, kegyelmes Istenünk szeretetedet és irgalmadat. Segíts bízni benned, és erősíts minket, hogy hiteles tanúid lehessünk. Jézus nevében. Ámen.

Isten az én oltalmam.
Anoshi Naeem (Punjab, Pakisztán)

IMÁDKOZZUNK AZÉRT, HOGY KRISZTUS TANÚI LEHESSÜNK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek