2019. október 31. csütörtök

A szeretet ne legyen képmutató. Iszonyodjatok a gonosztól, ragaszkodjatok a jóhoz, a testvérszeretetben legyetek egymás iránt gyengédek, a tiszteletadásban egymást megelőzők, a szolgálatkészségben fáradhatatlanok, a lélekben buzgók: az Úrnak szolgáljatok. A reménységben örvendezzetek, a nyomorúságban legyetek kitartók, az imádkozásban állhatatosak. A szentekkel vállaljatok közösséget szükségeikben, gyakoroljátok a vendégszeretetet.

Róm 12,9-13.

RENDÍTHETETLEN

Keressétek először Isten országát és az ő igazságát, és mindezek ráadásként megadatnak majd nektek. (Mt 6,33)

Amikor fiatalabb voltam, hetente kétszer vagy háromszor golfoztam együtt a barátaimmal. Meglehetősen versengő típus voltam. Amikor különösen jól játszottam, a következő alkalommal még jobbat vártam el magamtól. A következő játékok azonban általában az év legrosszabbjai közé tartoztak. Azt gondolom, hogy a jó eredményre összpontosítottam, amit el fogok érni, ahelyett, hogy teljes figyelmet szenteltem volna minden egyes ütésemre. A jó golfozóknak folyamatosan emlékeztetniük kell magukat arra, hogy szemüket a labdán tartsák, hogy minden lövést véghez tudjanak vinni.
Az Úr szolgálatában még fontosabb, hogy elkerüljük a zavaró tényezőket. A napi igények elterelhetik figyelmünket az Istennel való kapcsolatunkról, egyéb törekvéseink pedig elvonhatnak minket a célunktól. Pál apostol arra hív minket, hogy rendíthetetlenek legyünk az imádságban, ami segít szem előtt tartani Isten iránti elkötelezettségünket.

Imádság: Urunk, segíts nekünk, hogy kitartsunk az imádságban és az irántad és mások felé való szolgálatban! Ámen.

Ma arra összpontosítok, amire Isten elhívott.
Walter N. Maris (Missouri, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKNEK SOK MINDEN ELTERELI A FIGYELMÜKET!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek