2020. május 12. kedd

Aki pedig magot ad a magvetőnek, és eledelül kenyeret, megadja és megsokasítja vetőmagotokat, és megszaporítja "igazságotok gyümölcsét." Így mindenben meggazdagodtok a teljes tisztaszívűségre, amely hálaadást szül az Isten iránt általunk. Mert ennek a szolgálatnak az ellátása nemcsak a szentek szükségleteit elégíti ki, hanem sokakat hálaadásra is indít az Isten iránt. Mert e szolgálat eredményességéért dicsőítik majd az Istent, azért az engedelmességért, amellyel Krisztus evangéliumáról vallást tesztek, és azért a jószívűségetekért, amely irántunk és mindenki iránt megnyilvánul. És ők könyörögnek is értetek, és vágyódnak utánatok, mivel Isten jósága bőven kiáradt rátok. Hála legyen az Istennek kimondhatatlan ajándékáért!

2Kor 9,10-15.

ISTEN GONDOSKODIK

Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok. (1Pt 5,7)

Az első gyermekem születését követően depressziós lettem, férjem pedig munkanélküli. Egyértelművé vált, hogy hamarosan karrierváltásra lesz szüksége, ami tovább fokozta jövőnkkel kapcsolatos bizonytalanságunkat. Férjemmel együtt aggódtunk, mi vár a családunkra. Felmerült egy másik államba költözés lehetősége is.
Egy reggel a kisfiam sírt, hogy megetessem. A cumisüveg előkészítése közben azt mondtam neki: "Nyugodj meg kicsikém! Mikor volt, hogy ne adtam volna meg, amire szükséged van?" Ahogy ezt kimondtam, rájöttem, félelmemben én is hasonlóan kiáltottam Jézushoz, hogy mi lesz velünk. Ijedt gyermekként láttam magam, aki szükséget szenved, és nem képes saját maga biztosítani azt. Ahogy fiamra néztem, tudtam, hogy hamarosan táplálékot adok számára, amitől elégedett és boldog lesz.
Csodálatos ábrázolása ez annak, ahogyan Krisztus gondoskodik rólunk! Krisztus közel van hozzám aggodalmaimban, és arra kér, hogy osszam meg vele félelmemet, kétségemet és haragomat. Isten, mint egy szerető szülő, képes és be fogja tölteni szükségleteinket.

Imádság: Urunk, ha nem látjuk, merre van az előre vezető út, segíts, hogy tudjunk benned bízni! Ámen.

Isten gondoskodik rólam.
Courtney Boulware (Ohio, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK SZÜLÉS UTÁNI DEPRESSZIÓBAN SZENVEDNEK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek