2020. június 12. péntek

Bízzál az ÚRban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj!
Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.

Péld 3,5-6.

TÚLLÁTNI AZ AKADÁLYOKON

...mert hitben járunk, nem látásban. (2Kor 5,7)

Egyik kora este barátnőm, Sherry hívott, hogy menjek ki és nézzem meg a naplementét. Leírta, hogy milyen gyönyörűek a színek, és az ég milyen ragyogó rózsaszínű a lenyugvó nap körül. Alig vártam, hogy lássam, de csalódtam, mert a kilátást a fák teljesen eltakarták. Annak ellenére, hogy nem láthattam, a barátnőm élénk leírásából és a gyönyörű naplementék élvezetével kapcsolatos korábbi tapasztalataimból el tudtam képzelni, milyen ragyogóan néz ki az ég.
Gyakran ugyanígy érzek, amikor próbálok nap mint nap hitben élni. Amikor megpróbáltatásokon megyek keresztül, nehéz az adott helyzetben meglátni Isten munkálkodását. Annyira a szükségleteimre koncentrálok, hogy nem látom a választ vagy a kiutat a nehézségekből. De Isten ígéretét olvasva az igében és látva Isten munkáját életem elmúlt időszakában, megnyugtat, hogy ő jelen van akkor is, ha nem látok túl az akadályokon, amelyek gátolják a látásom. Amikor Isten áldásaira és imáinkra adott válaszaira emlékezünk, bízhatunk és megláthatjuk, Isten hogyan munkálkodik az életünkben.

Imádság: Teremtő Istenünk! Segíts emlékezni az imáinkra adott válaszaidra és bízni abban, hogy az életünkben munkálkodsz! Ámen.

Ha nem is érzékelem Isten jelenlétét, ő ott munkálkodik az életemben.
Monabeth Milliron (Louisiana, USA)

IMÁDKOZZUNK A LEGJOBB BARÁTUNKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2020 Június
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek