2020. szeptember 25. péntek

Hát nem tudod, vagy nem hallottad, hogy örökkévaló Isten az ÚR? Ő a földkerekség teremtője, nem fárad el, és nem lankad el, értelme kifürkészhetetlen.
Erőt ad a megfáradtnak, és az erőtlent nagyon erőssé teszi.
Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak.
De akik az ÚRban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.

Ézs 40,28-31.

MARADANDÓ SZÉPSÉG

Csalóka a báj, és mulandó a szépség, de az URat félő asszony dicséretre méltó. (Péld 31,30)

Az életem nem ugyanaz, mióta mellrákkal diagnosztizáltak. Amikor tükörbe nézek, nem tetszik, amit látok. Mintha 10 évet öregedtem volna. Rövid a hajam, ritkás és vékonyszálú, és foltokban őszül. A szempillám és szemöldököm alig látszik. Nehéz csinos pólókat és ruhákat találni nyárra, mert csak egy mellem van. Nem voltam felkészülve arra a visszafordíthatatlan változásra, amit a kemoterápia és az emlőeltávolítás hozott magával.
De ez alatt az út alatt az emberek figyeltek. Nem a fizikai változásokat szemlélték, hanem kapcsolatomat Istennel. Az erőm - ami az Úrtól jön - bátorított másokat. Bár nem könnyű az utam, nagy vigasz számomra, hogy a hitem segít másokon.
Mint a legtöbb ember, vonzó külsővel szeretnék rendelkezni a magam és mások számára. De míg a körülmények és az évek változtattak a külsőmön, tanulgatom, hogy a fizikai tökéletlenségek mögé nézzek. Lehet, hogy máshogy nézek ki kívülről, de a vágyam, hogy örömöt szerezzek Istennek, nem változott. A szépség mulandó, de az Istennel való kapcsolatom az örökkévalóságban is megmarad.

Imádság: Drága Urunk, segíts, hogy szoros kapcsolatban maradjunk veled a nehéz időkben, saját magunk és mások javára! Ámen.

Ma igyekszem meglátni Krisztust magamban.
Sherri Pickett (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ EMLŐRÁKKAL KÜZDŐ NŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek