2020. december 30. szerda

Zarándokének. Áldjátok az URat mindnyájan ti, akik az ÚR szolgái vagytok, akik az ÚR házában álltok éjjelente!
Emeljétek föl kezeteket a szentély felé, és áldjátok az URat!
Áldjon meg téged a Sionról az ÚR, aki az eget és a földet alkotta!

Zsolt 134,1-3.

ISTEN CSODÁS VILÁGA

Áldjon meg téged a Sionról az ÚR, aki az eget és a földet alkotta! (Zsolt 134,3)

Nemrég részt vettem egy csendes hétvégén, ahol a vasárnapi istentisztelet röviddel napkelte után zajlott. Nem vagyok hozzászokva, hogy vasárnap ilyen korán keljek fel, emiatt nem is nagyon vágytam rá. Amikor azonban felsétáltam a dombra, és láttam, ahogy a nap felemelkedik a hegygerincen, lenyűgözött a látvány szépsége. A nap ragyogó sugarainak tükröződése miatt a tenger felszíne aranyszínű tükörnek tűnt, melyen könnyedén siklottak a madarak. A reggeli levegő hűvös szellője még jobban felfrissített, mint a kávé. A korai kelés miatti bosszúságomat hihetetlen békességérzés váltotta fel.
A templomban való elmélkedés és imádság az egyik módja annak, hogy békét és pihenést találjak a mindennapi életemben. Isten teremtett világának szépsége és csodája azonban emlékeztet arra, hogy találhatunk szentélyt a föld bármely szegletében. A mindenség Ura meghallja imáinkat és megáldott minket a föld gazdag szépségével és erőforrásaival, de mi ezt gyakran nem értékeljük. Isten áldásai mindenütt jelen vannak, és ő velünk van minden pillanatban.

Imádság: Drága Urunk, köszönjük ennek a gyönyörű földnek az áldását. Buzdíts minket arra, hogy el tudjunk csendesedni elfoglalt életünkben, és értékeljük áldásaidat! Ámen.

Bármikor gyönyörködhetek Isten teremtett világában.
John Jen-Chiang (Hongkong, Kína)

IMÁDKOZZUNK, HOGY FELISMERHESSÜK A SZÉPSÉGET MAGUNK KÖRÜL!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2020 December
Ke Sze Cs Szo Va
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek