2021. április 21. szerda

Ugyanígy segít a Lélek is a mi erőtlenségünkön. Mert amiért imádkoznunk kell, nem tudjuk úgy kérni, ahogyan kell, de maga a Lélek esedezik értünk kimondhatatlan fohászkodásokkal. Aki pedig a szíveket vizsgálja, tudja, mi a Lélek szándéka, mert Isten szerint jár közben a szentekért. Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket örök elhatározása szerint elhívott.

Róm 8,26-28.

MINDENKOR IMÁDKOZZATOK!

Mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Krisztus Jézus által a ti javatokra. (1Thessz 5,17-18)

Nagyon nehéz élethelyzetbe kerültem. Az utóbbi idők eseményei annyira ijesztőek voltak, hogy aludni is alig tudtam. Minden reggel fáradtan ébredtem, és azonnal a problémáim jutottak eszembe. Egy ideig azzal áltattam magam, hogy minden rendben van, de ettől még rosszabbul éreztem magam. Kétségbeesetten szerettem volna kisírni magamból a fájdalmamat valakinek a vállán, vezetést, tanácsot kerestem. Ekkor tudatosult bennem, hogy Istenhez imádkozhatok.
Minden nap letérdeltem imádkozni. Minden alkalommal azonnal elsírtam magam, mert a probléma elöntött, és nem tudtam róla beszélni. Ez sok napon át így folytatódott, de lassanként kezdtem jobban érezni magam. Végül el tudtam mondani Istennek, hogy mi történt, és hogyan éreztem magam. Bár a fájdalmam nem múlt el teljesen, a félelem már nem uralt többé.
Ma már tudom, hogy minden probléma csak megerősítette Istenbe vetett bizalmamat, és jobban hagyatkozom rá. A szüntelen imádkozás révén megszabadultam a félelmeimtől. Nem számít, milyen elviselhetetlenné válik az élet, mindig imádkozhatunk Istenhez. "Nézzünk a hit szerzőjére és beteljesítőjére!" (Zsid 12,2)

Imádság: Drága Istenünk, segíts imádkozni és bízni benned, akármilyen rossz is történik velünk! Ámen.

Isten a szavak nélküli imát is meghallja.
Keren Philips (Karnataka, India)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKNEK NINCS KIVEL BESZÉLGETNI!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek