2021. szeptember 18. szombat

Íme, Isten az én szabadítóm, bízom és nem rettegek, mert erőm és énekem az ÚR, megszabadított engem. Örvendezve fogtok vizet merni a szabadulás forrásából. Azon a napon ezt fogjátok mondani: Adjatok hálát az ÚRnak, hirdessétek nevét! Adjátok tudtára nagy tetteit a nemzeteknek! Emlékeztessétek őket, hogy magasztos az ő neve! Énekeljetek az ÚRnak, mert fenséges tetteket vitt véghez, hadd tudja meg ezt az egész föld!

Ézs 12,2-5.

ÚTKÉSZÍTÉS

Énekeljetek az ÚRnak, mert fenséges tetteket vitt véghez, hadd tudja meg az egész föld! (Ézs 12,5)

Januárban meghoztam a nehéz döntést, hogy otthagyom a munkahelyemet. Miután megszereztem a jogi asszisztensi képesítésemet februárban, elkezdtem állást keresni, egyik jelentkezést küldtem ki a másik után. Úgy éreztem, valami egészen jó dolog van készülőben, de sajnos, nem így lett.
Nagyon jól sikerültek az állásinterjúim, jó tapasztalatokat szereztem, mégsem találtam munkahelyet. Ahogy telt az idő, úgy gondoltam, Isten magamra hagyott. Hittel léptem tovább, és mindenhová jelentkeztem, ahova csak tudtam, de egyik ajtó sem nyílt meg előttem. Hét hónap múlva azonban Isten válaszolt az imáimra, és megnyitott előttem egy utat egy fatelepen, a saját városomban.
A mai ige arra emlékeztet, hogy bízhatunk Istenben, és ő dicsőítést érdemel a világban látható csodálatos munkájáért. A fatelepi állás nem éppen álommunkának számított, de magasztalom Istent, hogy utat mutatott nekem. Amikor Isten valami hihetetlent cselekszik, és egy új korszakba vezet át, bátran dicsérhetjük az Urat ezért, sőt megoszthatjuk az ő jóságát az emberekkel.

Imádság: Mennyei Atyánk, köszönjük, hogy vezetsz minket, amikor úgy tűnik, nincs kiút előttünk. Segíts továbbra is bíznunk benned a várakozás közepette is! Ámen.

Dicsőíteni fogom Istent, mert vezet az életutamon.
Michael Kimmel (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK VALAKIÉRT, AKI MUNKÁT KERES!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2021 Szeptember
Ke Sze Cs Szo Va
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek