2014. július 1. kedd

Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely az Isten beszéde. Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által. Éppen azért legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve az összes szentekért; és énértem is, hogy adassék nekem az ige, ha szóra nyitom a számat, hogy bátran ismertessem meg az evangélium titkát, amelynek követe vagyok a bilincsben is, hogy bátorságom legyen azt úgy hirdetni, ahogyan kell.

Ef 6,17-20.

IMÁDKOZZUNK MOST!

Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének. (Jak 5,16)

Éppen befejeződött bibliatanulmányozó óránk a férfikörben, és az ajtó felé igyekezve megkértem Timothy-t, imádkozzon a problémámért, amellyel akkoriban küszködtem. Gondoltam, azt válaszolja, hogy rendben, majd később megteszi. Meglepetésemre azt mondta: "Imádkozzunk érte most!"
Olyan könnyű azt mondani "imádkozni fogok érted", és azután nekilátunk az élet sokféle zaklatottságával zsúfolt napi teendőinknek. Én magam is emlékszem nem egy olyan esetre, amikor elfelejtettem, vagy egyszerűen nem sikerült betartanom az ígéretemet, hogy imádkozom mások problémájáért.
Pedig micsoda kiváltság az, hogy imádkozhatunk másokért, kérhetjük Isten erejét, hogy legyen segítségül mások szükségében. Igazi áldást jelent mások érdekében Isten elé járulni.
Azóta sem felejtettem el az akkor Timothy-val együtt töltött időt. Most, ha valaki megkér, hogy imádkozzak érte, azt válaszolom: "Imádkozzunk most!"

Imádság: Mindentudó és mindenütt jelenvaló Istenünk, köszönjük neked az imádság áldását, és a békességet, amelyet imádság közben kapunk. Ámen.

A másokért való imádkozás kiváltság.
Rich Robertson (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK A BIBLIATANULMÁNYOZÓ FÉRFIKÖRÖKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2014 Július
Ke Sze Cs Szo Va
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek