2014. július 3. csütörtök

Miután ettek, így szólt Jézus Simon Péterhez: "Simon, Jóna fia, jobban szeretsz-e engem, mint ezek?" Ő pedig így felelt: "Igen, Uram, te tudod, hogy szeretlek téged!" Jézus ezt mondta neki: "Legeltesd az én bárányaimat!" Másodszor is megszólította: "Simon, Jóna fia, szeretsz-e engem?" Ő ismét így válaszolt: "Igen, Uram, te tudod, hogy szeretlek téged." Jézus erre ezt mondta neki: "Őrizd az én juhaimat!" Harmadszor is szólt hozzá: "Simon, Jóna fia, szeretsz-e engem?" Péter elszomorodott, hogy harmadszor is megkérdezte tőle: szeretsz-e engem? Ezért ezt mondta neki: "Uram, te mindent tudsz; te tudod, hogy szeretlek téged." Jézus ezt mondta neki: "Legeltesd az én juhaimat!"

Jn 21,15-17.

A CSODÁK LEHETSÉGESEK

Jézus harmadszor is szólt hozzá: "Simon, Jóna fia, szeretsz-e engem?" Péter elszomorodott, hogy harmadszor is megkérdezte tőle: szeretsz-e engem? Ezért ezt mondta neki: "Uram, te mindent tudsz, te tudod, hogy szeretlek téged." (Jn 21,17)

Izgalmas és mozgalmas életem volt. Malajziai gumiültetvényesként banditák csapdájából szabadultam ki, és négyszer is megmenekültem halálos kígyóktól. Túléltem egy mély depressziós időszakot és egy agyműtétet, és még sok egyebet. Isten megadta nekem az igehirdetés örömét, és a könyvek írásán keresztüli bizonyságtétel örömét is. Láttam Malajziában egy 30 fős kis hívő ifjúsági csoportot több mint 10.000 főre növekedni, majd négy további országba terjeszkedni.
Egyes emberek nem hisznek a csodákban, de én megtapasztaltam azokat! Mindenki, aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia, tudja, hogyan szenvedett és halt meg a kereszten, általa megmutatva Isten szeretetét irántunk. Jézus a Megváltó. Azt is tudjuk, hogy Jézus mindig velünk van a bennünk lakozó Szentlélek által. Jézusnak végzett lelkes szolgálat csodálatos eseményeket hoz magával, és minden nap egy "szent kaland" lehet.

Imádság: Drága Jézusunk, köszönjük mindazt, amit értünk tettél. Segíts mindennap téged szolgálnunk. "Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is; mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma, és bocsásd meg vétkeinket... Ámen."

Ha hiszünk Jézusban, a csodák lehetségesek.
Paul Juby (Norfolk, Anglia)

IMÁDKOZZUNK A MALAJZIAI IFJÚSÁGI CSOPORTOKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek