2019. november 29. péntek

Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.

1Thess 5,16-18.

ISTENDICSÉRET EGÉSZ NAP

Őt dicsérje éneked, mert ő a te Istened, aki azokat a nagy és félelmes dolgokat tette veled, amelyeket saját szemeddel láttál. (5Móz 10,21)

Fiúunokánk megszületését követően elmentem a fiamékhoz segíteni a menyemnek. Annyira lefoglalt az újszülött és a ház körüli munka, hogy nem volt időm a szokásos bibliaolvasásra és csendességre. Rá kellett jönnöm, hogy tulajdonképpen egész nap csak imádkozom és örvendezek. Az a bámulatos érzés, amikor kis unokám arcára pillantok, az maga egy imádság. Mikor képességeire és tulajdonságaira rácsodálkozok, ahogyan eszik, mozog és gügyög, minden alkalommal Istent dicsőítem, és hálát adok az éléért és összetartó családunkért.
Isten ajándékait megfigyelve, látva a természet csodáját vagy egy újszülött tökéletességét, csak fokozzák bennem Teremtőm iránti imádatomat. Minden nap új áldást keresek, amiért megpróbálok hálás lenni és istendicséretemet imává formálni.
Kis unokám megszületése és a túláradó szeretet, amit iránta érzek, eszembe juttatta, hogy mennyire erős Isten irántunk érzett szeretete. Látva fiamat és menyemet, hogy milyen szeretően és felelősen gondoskodnak a kicsi alapvető szükségleteiről, újabb okot ad Istent dicsérni, mert ő is nagyon szeret bennünket.

Imádság: Kegyelmes Istenünk, köszönetet mondunk családjainkért, és hogy kimutathatjuk irányukba szeretetünket, ahogyan te is szerettél minket. Ámen.

Egész nap dicsérhetem Istent, nemcsak a csendességem idején.
Mary Ellen Piland (Észak-Karolina, USA)

IMÁDKOZZUNK A NAGYSZÜLŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek