2020. május 1. péntek

Ezért, testvéreim, adósok vagyunk, de nem a testnek, hogy test szerint éljünk. Mert ha test szerint éltek, meg kell halnotok, de ha a Lélek által megölitek a test cselekedeteit, élni fogtok. Akiket pedig Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Mert nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy ismét féljetek, hanem a fiúság Lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: "Abbá, Atya!" Maga a Lélek tesz bizonyságot a mi lelkünkkel együtt arról, hogy valóban Isten gyermekei vagyunk. Ha pedig gyermekek, akkor örökösök is: örökösei Istennek és örököstársai Krisztusnak, ha vele együtt szenvedünk, hogy vele együtt meg is dicsőüljünk.

Róm 8,12-17.

TÖBB, MINT KÉRTÜK

Nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy ismét féljetek, hanem a fiúság Lelkét, aki által kiáltjuk: "Abbá, Atyám!" (Róm 8,15)

A prosztatarák áttétei megjelentek a férjem csontjaiban. A diagnózist követő reggel az első gondolatom: Earle haldoklik, és már semmi sem lesz a régi. A saját meglévő bipoláris rendellenességem gyámoltalanná tett a számítógépek világában, a banki teendőkkel, otthonunk, autónk és a ház körüli füves pázsitunk karbantartásával való foglalatosságban. Earle végezte mindezeket, és ő vezette az autónkat is. Mivel minden erőmet a mentális betegségből való kikerülésre fordítottam, nem volt semmi önbizalmam. Segítségért könyörögtem Istenhez.
Isten erőt adott, és elkezdtem megtanulni mindazokat a feladatokat, melyeket hamarosan végeznem kell: banki és hivatali ügyintézéseket, autóvezetést, leépíteni dolgokat, amikor egy kisebb lakásba költöztünk. Később hűséges Istenem megszabadított félelmeimtől, és képessé tett a helytállásra, Earle szervezete pedig kezdett jól reagálni a kezelésekre. Bár még nem teljesen gyógyult, a betegséget ellenőrzés alatt tartják.
Most, hogy meg tudok tenni sok olyan dolgot, amelyek korábban képességeimet meghaladták, Earle-lel együtt élvezzük a bővelkedő életet, melyet Jézus ígért, ha bízunk benne.

Imádság: Urunk, örvendezünk jóságodban. Köszönjük a testi és lelki gyógyulást, melyet csak te adhatsz. Ámen.

Jézus bővelkedő életet kínál.
Darlene Forgues (Alberta, Kanada)

IMÁDKOZZUNK AZ ÖNÁLLÓSÁGOT TANULÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2020 Május
Ke Sze Cs Szo Va
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek