2020. május 6. szerda

Hálát adok mindenkor az én Istenemnek, amikor megemlékezem rólad imádságaimban, mert hallok a te hitedről és szeretetedről, amely az Úr Jézus és minden szent iránt van benned, és imádkozom azért, hogy a hitünkben való közösséged eljuttasson téged mindannak a jónak a megismerésére, amely Krisztusért van bennünk. A te szeretetedben sok örömünk és vigasztalásunk volt, mert a szentek szíve felüdült általad, testvérem.

Filem 4-7.

NAGYBÖJTI KIHÍVÁS

Ne késs jót tenni a rászorulóval, ha módodban van, hogy megtedd! (Péld 3,27)

Nagyböjt idején a lelkészünk megkérte a gyülekezetet, lépjünk ki a komfortzónánkból azzal, hogy hűségesen megadjuk a tizedet, megosztjuk az evangéliumot másokkal, és különféle szolgálatokkal segítjük közösségünket. Én eleget tettem a felszólításnak. Nagyböjt alatt a bérfizetési napon az eddigi legnagyobb fizetési utalványt kaptam. Bár csak néhány kattintás volt a számítógépemen a 10 százalék elküldése a gyülekezetnek, nem ment könnyen. Azután a közösségi oldalon bizonyságot tettem a hitemről, és közzétettem egy nyílt felhívást, hogy bárki csatlakozhat hozzám a gyülekezetből. Csodálatos volt a krisztusi szeretet megnyilvánulása.
Végül addig kérdezősködtem, míg megtudtam, hogy a gyülekezet egy csoportja havonta egyszer ételt szolgál fel egy hajléktalanellátóban. Most már alig várom a hónap negyedik vasárnapját, és mindent megteszek, hogy részt vehessek ezen.
Korábban azt gondoltam, hogy a keresetem túl kevés, és hogy túl elfoglalt vagyok ilyen szolgálatokra. Most már hit által tudom, hogy mindannyian képesek vagyunk megtenni azt, amire Isten kér. Továbbra is lekötnek családi és munkahelyi kötelezettségeim, de mindent megteszek, hogy időt szakítsak Isten szeretetének továbbadására a hit cselekedetei által.

Imádság: Atyánk, hálát adunk mindazért, amit értünk tettél, és amit a te nevedben örömmel végezhetünk. Ámen.

Az anyagiak és az időbeosztásom nem akadálya a szolgálatnak!
Bryan Young (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYÜLEKEZETÜNK SZOLGÁLATAIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2020 Május
Ke Sze Cs Szo Va
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek