2021. május 31. hétfő

Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok, és mindenkor minden könyörgésemben örömmel imádkozom mindnyájatokért, mert közösséget vállaltatok velem az evangélium hirdetésében az első naptól fogva mind a mai napig. Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára. Így kell gondolkoznom mindnyájatokról, mert szívemben hordozlak titeket, mivel fogságomban is, az evangélium védelme és megerősítése közben is mindnyájan együtt részesültök velem a kegyelemben. Mert Isten a tanúm, mennyire vágyódom mindnyájatok után Krisztus Jézus szeretetével.

Fil 1,3-8.

IMÁBAN ÖSSZEKÖTVE

Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok. (Fil 1,3)

Mint egy katonacsaládban felnőtt gyerek, többnyire sok ezer mérföldre laktam az "otthonomtól", ami a nagypapám tehénfarmját jelentette Minnesotában. Az egyik legkedvesebb emlékem gyermekkoromból az, amikor a nagypapapám a családi imádságot vezette.Ha visszajött a tehénfejésből, odaült az asztalfőre a sokat forgatott Bibliájával és a Csendes Percekkel. A végén pedig imádkozott minden családtagért.
Mélyen megérintett gyerekként, hogy emlékezett rám, és név szerint imádkozott értem. Sokszor voltunk távol az otthonunktól, és sokat voltam magányos - főleg egy-egy új helyen. Az, hogy a nagypapám minden reggel imádkozott értem, különösen jó érzéssel töltött el.
Most annyi idős vagyok, mint a nagypapám volt akkor. Folytatom ezt a családi hagyományt, és minden családtagért név szerint imádkozom. Segít közelebb hozni azokat, akik kedvesek nekem, akármilyen messze is vannak. Nem számít a távolság, imádságban és Isten jelenlétében közel vagyunk egymáshoz.

Imádság: Istenünk, mint családod tagjai kérünk, légy ma azokkal, akiket szeretünk, és tarts minket együtt a szívedben! Ámen.

Az ima összeköt minket a szeretet kötelékében.
Michael Johnson (Pennsylvania, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK MESSZE VANNAK AZ OTTHONUKTÓL, ÉS EGYEDÜL ÉRZIK MAGUKAT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2021 Május
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek