2022. január 11. kedd

Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik. Vagy ki az közületek, aki fiának követ ad, amikor az kenyeret kér tőle, vagy amikor halat kér, kígyót ad neki? Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jót a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérnek tőle?
Amit csak szeretnétek, hogy az emberek tegyenek veletek, mindenben ugyanúgy tegyetek ti is velük, mert ezt tanítja a törvény és a próféták.

Mt 7,7-12.

MEGISMERNI ISTENT

Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. (Mt 7,7)

Több mint 30 évvel ezelőtt korai klimax kezdődött nálam. Anya voltam és teljesállású banki dolgozó, miközben férjem épp karriert váltott. A mellrák erős kockázatától tartva nem vettem részt hormonterápián. Így aztán nagyon sok zavaró tünetem volt.
Amikor tanácsot kértem nővéremtől, azt javasolta, hogy imádkozzam Istenhez segítségért. Hezitáltam. Miért hallgatná meg Isten az imádságomat? Még csak templomba sem jártam. De ő arra bíztatott, hogy imádkozzam teljes szívemből, és ne aggódjak azon, hogy Isten mit tesz. Isten kegyelméből megerősödtem az egészségemért vívott küzdelemben, miután minden nap hűségesen imádkoztam. Ahogy békét találtam az erőt próbáló tünetek között, kezdtem megérteni, mennyire szeret Isten. Elkezdtem vasárnapi istentiszteletekre járni, a testvérekkel Bibliát tanulmányozni, és a gyülekezeti kórusba is bekapcsolódtam.
Az évek alatt Isten nagyon sok imádságomat megválaszolta. Visszatekintve azok a válaszok igazi csodák az életemben, és nővérem egy Isten által küldött szerető angyal. Milyen csodálatos megismerni Istent, pedig az egész csak egy kitartó imádsággal kezdődött!

Imádság: Mennyei Atyánk, hálát adunk mindazokért, akik közelebb vezetnek bennünket hozzád. Köszönjük, hogy mindig megnyitod az ajtót, amikor kopogunk. Ámen.

A kihívások idején imádságban Istenhez fordulok.
Shelley C. Wu (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK A KLIMAXOLÓ NŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek