2022. június 12. vasárnap

Nem a nagy sereg segíti győzelemre a királyt, nem a nagy erő menti meg a hőst. Csalódik, aki lovaktól vár segítséget, mert nagy erejük nem ment meg. De az ÚR szeme ügyel az istenfélőkre, akik szeretetében bíznak. Megmenti őket a haláltól, éhínség idején is megtartja életüket.
Lelkünk az URat várja, ő a mi segítségünk és pajzsunk. Benne van szívünk öröme, mert szent nevében bízunk. Maradjon velünk, URam, szereteted, mert mi is benned reménykedünk!

Zsolt 33,16-22.

VÁROM AZ URAT

Várom az Urat, várja a lelkem, és bízom ígéretében. (Zsolt 130,5)

Az életem megváltozott, amikor keresztény lettem. Mély vágyam támadt, hogy többet megtudjak Krisztusról, és tanulmányozzam Isten igéjét. Mindennap szánok időt a tanulásra és az elmélkedésre. Úgy tűnt, minden rendben megy, mindaddig, amíg az egészségem romlani nem kezdett. Életem legjobb időszakában voltam, és nem értettem, miért történik ez.
Miután számos orvossal konzultáltam, és orvosi számlák merültek fel, a megtakarításaim elkezdtek fogyni. Egyik kora reggel a buszon munkába menet kinéztem az ablakon, és észrevettem, hogy az út mentén száraz, barna a fű. A könyörtelen nap és a hőség teljesen kiégette. Ugyanígy éreztem magam - leverten és szomorúan - a mostani csapások miatt. De továbbra is tanulmányoztam az igét, és imádkoztam a gyógyulásért.
Több hónap eltelt, míg megérkezett az eső. Továbbra is busszal utaztam a munkahelyemre, és néztem, ahogy a fű az út mentén élénkzölddé válik. Egy sivár, száraz évszak után láttam Isten csodáját a zöld fű egészséges új növekedésében. Ugyanígy, Isten megújít és új életet, erőt ad nekünk. Isten meghallgatta imáimat. Az ő maradandó szeretete és irgalma mindig jelen van a csapás idején is.

Imádság: Örökkévaló Istenünk! Segíts, hogy tanuljunk az élet által nyújtott leckékből! Ámen.

Minden időben reménységgel várok az Úrra.
Ariana Lizbeth Villalobos Yánez (Morelos, Mexikó)

IMÁDKOZZUNK A SÚLYOS BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek