2022. augusztus 13. szombat

Erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében. Öltsétek magatokra Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben. Mert mi nem test és vér ellen harcolunk, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak. Éppen ezért vegyétek fel Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. Álljatok meg tehát, felövezve derekatokat igazságszeretettel, és magatokra öltve a megigazulás páncélját, sarut húzva lábatokra, készen a békesség evangéliuma hirdetésére. Vegyétek fel mindezekhez a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát. Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely Isten beszéde.

Ef 6,10-17.

MEGERŐSÖDÉS

Szüntelenül imádkozzatok. (1Thessz 5,17)

Számos különböző egészségügyi szakembert kerestem fel a hátfájásom miatt, de semmi sem segített. Ezúttal az orvos rámutatott arra, hogy mialatt a vizsgálóágyon ültem, meggörnyedtem. Azt mondta, hogy ez része a problémának, és ha egész nap rossz a testtartásom, akkor soha nem leszek jobban.
Nem tudom azonnal megváltoztatni 30 év rossz testtartását, de elhatároztam, hogy megpróbálom. Egész nap figyeltem testtartásomra, mialatt az íróasztalomnál dolgoztam, főztem és sétáltam. Hétről hétre a hátfájás egyre csökkent. Tényleg ilyen egyszerű volt! A fizikoterápia, a masszázsok és a gyógyszerek nem segítettek rajtam, de a jó testtartás megőrzése mindent megváltoztatott. Egy hónap után a hátfájásom nagy része elmúlt.
Ahogy a testtartásomra kellett figyelnem egész nap, hogy megerősítsem a hátam, ugyanígy mindannyian Istenre és a Szentírásra összpontosíthatnánk a nap folyamán, hogy megerősítsük a hitünket. Megjegyezhetünk egy bibliai verset, és gondolatban felidézhetjük. Beszélhetünk Istennel arról, hogy mi történik velünk, és mivel küzdünk. A Szentírás mindig elérhető, és Isten kész arra, hogy beszéljünk vele, amikor csak akarunk.

Imádság: Drága Istenünk! Segíts emlékeznünk arra, hogy te vagy az életünk forrása, és megújulunk, ha egész nap kapcsolatban maradunk veled! Ámen.

Hogyan fogok Istenre összpontosítani, és többet imádkozni a nap folyamán?
Christopher L. Scott (Washington, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK HÁTFÁJÁSTÓL SZENVEDNEK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2022 Augusztus
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek