2022. augusztus 21. vasárnap

Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által, és legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve valamennyi szentért; és énértem is, hogy adassék nekem az ige, ha szóra nyitom a számat, hogy bátran ismertessem meg az evangélium titkát, amelynek követe vagyok bilincsben is, hogy bátorságom legyen azt úgy hirdetni, ahogyan kell.

Ef 6,18-20.

MÁSOKÉRT IMÁDKOZNI

Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért. (1Tim 2,1)

Legutóbb egy gyorsétteremben egy olyan hölgytől rendeltem, aki két szögből álló keresztet viselt a nyakláncán. Amikor megdicsértem a láncot, elmesélte, hogy több mint két éve szabadult meg a függőségből. Azt mondta, azért viseli, hogy emlékeztesse Isten jelenlétére az életében.
Miután megköszöntem, hogy elmesélte ezt a szép történetet, elmondtam neki, hogy minden reggel imádkozni szoktam a függőségből szabadulókért. Bár idegenek voltunk, azon a reggelen érte is imádkoztam, s ezt folytatom a jövőben is. Mosolygott, s tudtam, Isten okkal hozott ide. Az imáimhoz most már köthetek egy arcot is.
Pál arra biztatta az efezusi gyülekezetet, hogy legyenek éberek, s mindig imádkozzanak Isten népéért. Az ima az egyik módja, ahogyan megmutathatjuk egymás iránti szeretetünket, és támogathatjuk testvéreinket Krisztusban. Ez egy jól eltöltött idő.

Imádság: Urunk, adj a függőségből szabadultaknak erőt és a támogatást minden egyes napon. "Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is; mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek... Ámen." (Mt. 6,9-13)

Ma másokért fogok imádkozni.
Michael Gooch (Észak-Karolina, USA)

IMÁDKOZZUNK A FÜGGŐSÉGBŐL SZABADULÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2022 Augusztus
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek