2022. augusztus 24. szerda

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek! A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt! Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban. Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetre méltó, ami jó hírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe! Amit tanultatok és átvettetek, hallottatok és láttatok is tőlem, azt tegyétek, és veletek lesz a békesség Istene.

Fil 4,4-9.

REMÉNYKEDJÜNK A JÓBAN!

Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet (Péld 4,23)

A házamhoz közel fut egy alagút. Ha kicsi a forgalom, akkor ki lehet kiabálni az autó ablakából, és már halljuk is a csodás visszhangot. Bármit mondasz, visszahallod.
Ez a visszhang nagyon emlékeztet az életemre. Amit teszek, pontosan azt kapom vissza. Éveken át negatívan viszonyultam mindenhez; kétségek, félelmek és alacsony elvárások jellemeztek. Meg voltam győződve, hogy ami elromolhat, az el is fog romlani. És mint a visszhang esetében, pontosan azt kaptam vissza, amit tettem, amit vártam, és amihez ragaszkodtam.
Anyám halála után a Szentíráshoz fordultam vigaszért. Váratlanul kezdett megváltozni a dolgokhoz való hozzáállásom. Ahogy belemerültem az Isten szeretetéről, megbocsátásáról, kedvességéről, együttérzéséről szóló történetekbe, az én szívem is megváltozott. Igazán boldognak éreztem magam. Minél inkább Isten jóságára koncentrálok, annál élvezetesebbé válik az életem. Még mindig vannak kihívások, de a szívem könnyebb, és szembe tudok nézni velük.

Imádság: Drága Urunk, segíts, hogy a te szemeddel lássuk a világot és a benne élő embereket! Ámen.

Ha Isten jóságára összpontosítok, jobban látom a jó dolgokat magam körül.
Esther Bonner (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK, HOGY ISTEN JÓSÁGÁRA TUDJUNK KONCENTRÁLNI!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2022 Augusztus
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek