2022. szeptember 16. péntek

Adjatok hálát az ÚRnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek minden csodáját! Dicsőítsétek szent nevét, szívből örüljenek, akik keresik az URat! Folyamodjatok az ÚRhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!

Zsolt 105,1-4.

ÁLDÁSOK TAKARÓJA

Amikor Barnabás megérkezett, és látta az Isten kegyelmét, megörült, és bátorította mindnyájukat, hogy szívük szándéka szerint maradjanak meg az Úrban. (ApCsel 11,23)

Egy kedves barátnőm, Barb steppelt takarókat készít olyan régi pólókból, amik a tulajdonosuk számára különleges emlékeket őriznek. Egyik nap, mikor meglátogattam őt, mutatott egy steppelt anyagot, amit a fiának készített a középiskolai sportokat ábrázoló pólóiból. Amikor meséltem neki, milyen rengeteg pólót felhalmoztam az évek során, nagylelkűen felajánlotta, hogy készít nekem is takarót. Nagyon megörültem, és boldogan elfogadtam ajánlatát. Végre megtalálta értelmét a sok póló, amit éveken át gyűjtögettem a sok kedves emlék miatt.
Amikor összeszedtem a pólókat, egytől egyig mind arra emlékeztettek, milyen sok áldással árasztott el Isten életem során. Most már ez a pólókból varrt takaró fedi az ágyamat. Minden reggel és este, amikor felkelek vagy lefekszem, hálát adok Istennek a sok kedves barátért és szerető családtagért, akik segítettek azt a sok emléket gyűjteni. Ráeszméltem, hogy Istennek hálát adni milyen csodás megszentelése minden napnak.

Imádság: Drága mennyei Atyánk, köszönjük áldásaid napi emlékeztetőit. Köszönjük, hogy vigaszt nyújtasz, és megmutatod szereteted. Ámen.

Ma hálát adok Istennek a szeretteimért és az örömökért, amit együtt élhettünk át.
Katherine Turk (Wisconsin, USA)

IMÁDKOZZUNK AZÉRT, HOGY ÉSZREVEGYÜK ISTEN SZERETETÉT ÉS ÁLDÁSAIT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek