2022. november 6. vasárnap

Mindenkor minden könyörgésemben örömmel imádkozom mindnyájatokért, mert közösséget vállaltatok velem az evangélium hirdetésében az első naptól fogva mind a mai napig. Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára. Így kell gondolkoznom mindnyájatokról, mert szívemben hordozlak titeket, mivel fogságomban is, az evangélium védelme és megerősítése közben is mindnyájan együtt részesültök velem a kegyelemben. Mert Isten a tanúm, mennyire vágyódom mindnyájatok után Krisztus Jézus szeretetével, és imádkozom azért, hogy a szeretet egyre inkább gazdagodjék bennetek ismerettel és igazi megértéssel, hogy megítélhessétek, mi a helyes, hogy tiszták és kifogástalanok legyetek Krisztus napjára, és gazdagon teremjétek az igazság gyümölcsét Jézus Krisztus által Isten dicsőségére és magasztalására.

Fil 1,4-11.

JÓ MUNKA

Miközben fedetlen arccal, mint egy tükörben szemléljük az Úr dicsőségét mindnyájan, ugyanarra a képre formálódunk át az Úr Lelke által dicsőségről dicsőségre. (2Kor 3,18)

Művészként ugyanúgy élvezem egy műalkotás létrehozásának folyamatát, mint azt az elégedettséget, amikor látom, hogy egy munkát befejeztem. Örömömre szolgál a színpaletta kiválasztása és minden festmény egyedivé tétele. A festményeim folyamatosan változnak, amikor dolgozom rajtuk. Gyakran úgy érzem, hogy ez egy folyamatosan fejlődő életábrázolás.
Szeretek egy ideig együtt élni a festményeimmel, és folyamatosan keresem a módokat, hogyan javíthatom és tökéletesíthetem őket. Esetleg adok hozzá még egy kicsit több napfényt, vagy egy kis színfoltot egy apró virág formájában. Amikor megteszem az utolsó ecsetvonást, és az aljára írom a kezdőbetűimet, gyakran meglepődöm azon, mivé fejlődött a végeredmény a kezdeti elképzelésemhez képest.
Amikor megnyitjuk életünket Isten előtt, meghívjuk a Mindenhatót, hogy változtasson és formáljon olyan módon, amely jobbá teszi életünket. Teremtő mesterként Isten úgy munkálkodik bennünk, hogy jobban hasonlítsunk Krisztushoz. Amikor az Úr munkája befejeződik bennünk, meg fogunk lepődni azon, hogyan változtunk meg.

Imádság: Teremtő Isten, segíts, hogy megnyissuk szívünket előtted, és teret engedjünk Lelkednek, hogy bennünk munkálkodva a te képedre formáljon! Ámen.

A Lélek által egyre jobban hasonlítok Krisztushoz.
Debbie Rice (Kentucky, USA)

IMÁDKOZZUNK A FESTŐMŰVÉSZEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2022 November
Ke Sze Cs Szo Va
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek