2023. február 14. kedd

Áldjad, lelkem, az URat, és egész bensőm az ő szent nevét! Áldjad, lelkem, az URat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled! Ő megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet, megváltja életedet a sírtól, szeretettel és irgalommal koronáz meg. Betölti javaival életedet, megújul ifjúságod, mint a sasé.

Zsolt 103,1-5.

A SZERETET SZABADDÁ TESZ

De én bemehetek házadba, mert te nagyon szeretsz engem (Zsolt 5,8)

Énekesként és dalszövegíróként az évek során számos éneket írtam és adtam elő. A legutóbbi dalt feleségem ihlette, amely így kezdődik: "Amikor azt mondtad, hogy szeretsz, szívemet szabaddá tetted." Mindig azt mondtam, hogy nem voltam teljes ember, amíg nem találkoztam azzal a nővel, aki a feleségem lett. Az, hogy szerethetem őt, felszabadított a vágyakozás és a magány érzése alól, mely évekig szorongatta a szívemet.
Most tapasztalom, hogy ugyanez igaz az Istennel való kapcsolatomban is. Egyre jobban tudatában vagyok hibáimnak, és úgy érzem, hogy valahogy nem vagyok méltó a szeretetre. Isten szeretete viszont feltétel nélküli és teljes. Ő ismeri minden hibámat, mégis igazán és teljesen szeret, úgy, ahogy vagyok. Ez a tudás tesz szabaddá, hogy elfogadjam Krisztus szeretetét. Többé nem saját gyengeségeimre figyelek, hanem Isten szeretetének felénk megnyilvánuló megváltó erejére. Feleségem iránt érzett szeretetem segített megértenem Isten szeretetét. És a szeretet ajándékozott meg azzal a szabadsággal, hogy teljesen Isten kegyelmében éljek. Isten arra vágyik, hogy bőséges örömben éljünk.

Imádság: Szent és szerető Istenünk, tégy szabaddá arra, hogy szeretett gyermekeidként éljünk, és törekedjünk arra, hogy akaratodat cselekedjük! Ámen.

Isten szeretete szabaddá tesz.
Michael Albanese (New York, USA)

IMÁDKOZZUNK A HÁZASPÁROKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek