2024. március 8. péntek

Ezért meghajtom térdemet az Atya előtt, akiről nevét kapja minden nemzetség mennyen és földön: adja meg nektek dicsőségének gazdagsága szerint, hogy hatalmasan megerősödjék bennetek a belső ember az ő Lelke által; hogy Krisztus lakjék szívetekben a hit által, a szeretetben meggyökerezve és megalapozva képesek legyetek felfogni minden szenttel együtt: mi a szélesség és hosszúság, magasság és mélység; és így megismerjétek Krisztus minden ismeretet meghaladó szeretetét, hogy Isten mindent átfogó teljességére jussatok.

Ef 3,14-19.

ISTEN HŰSÉGES SZERETETE

Őbenne van bátorságunk és szabad utunk bizodalommal a benne való hit által. (Ef 3,12)

Kérdésekkel a fejemben ébredtem: Mi lett volna, ha édesanyám nem betegedett volna meg? Mi lett volna, ha nem egy világjárvány kellős közepén kell megküzdenünk ezzel a betegséggel?
Anya első online konzultációja a gasztroenterológussal több mint egy évvel ezelőtt volt. Amiről azt hittük, hogy egy egyszerű gyomorrontás diagnózisa, az egy sor vizsgálat és orvosi eljárás, köztük két biopszia elvégzésével végződött. Az első biopszia jóindulatú állapotra utalt. De anya gyomorfájdalmai továbbra is fennálltak, és újabb vizsgálatokra, kórházi kezelésekre volt szüksége. Végül hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála.
Amikor a "mi lett volna, ha" kérdéseim listája hosszú és fárasztó lett, imádkozni kezdtem. Nem akartam azokon a kérdéseken rágódni, amelyek megválaszolhatatlanok, sőt egészségtelenek és haszontalanok is. Ahogy elkezdtem segítségért kiáltani az Úrhoz, hirtelen békességet éreztem. A szívemben éreztem Isten és a családom szeretetét. Az édesanyámmal és más családtagokkal folytatott napi videó-hívások az egymás iránti szeretet és odaadás kifejeződéseivé váltak, és örömmel láttam a boldog arcukat.
Isten meghallja segélykiáltásainkat és megvigasztal minket. Amikor imádkozunk, Isten közelebb vonz magához, és kimeríthetetlen szeretetének és az élő reménységnek bizonyosságát adja.

Imádság: : Atyánk, segíts, hogy útmutatásért hozzád forduljunk, amikor a bajok elárasztanak bennünket! Ámen.

Isten hallja segélykiáltásaimat és válaszol azokra.
Lei Cao Garcia-Bote (Kuala Lumpur, Malajzia)

IMÁDKOZZUNK BIZALOMÉRT, HOGY ISTENHEZ FORDULJUNK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Március
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek