2024. április 7. vasárnap

Te alkottad veséimet, te formáltál anyám méhében. Magasztallak téged, mert félelmetes vagy és csodálatos; csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt. Csontjaim nem voltak rejtve előtted, amikor titkon formálódtam, mintha a föld mélyén képződtem volna. Alaktalan testemet már látták szemeid; könyvedben minden meg volt írva, a napok is, amelyeket nekem szántál, bár még egy sem volt meg belőlük. Mily drágák nekem szándékaid, Istenem, mily hatalmas azoknak száma! Számolgatom, de több a homokszemeknél, és a végén is csak nálad vagyok.

Zsolt 139,13-18.

TÖKÉLETES KÉP

Te alkottad veséimet, te formáltál anyám méhében. Magasztallak téged, mert félelmetes vagy és csodálatos; csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt. (Zsolt 139,13-14)

Folyamatban van első könyvem kiadása. Saját élményeimről szól, amikor gyerekként zaklattak a dadogásom miatt. A hátsó borítón lesz rólam egy kép és az életrajzom. Jónéhány kérdés motoszkál a fejemben. Milyen legyen a frizurám? Mosolyogjak vagy tűnjek komolynak? Mit vegyek fel? Mit mondjak magamról? Mindezekre a kérdésekre kellő időben választ kapok. De egy biztos: bármennyire is kicicomázom magam, akkor is én leszek: Rachel. Rachel, a kíváncsi, Rachel, a bátorító és Rachel, az Isten gyermeke.
Amikor Isten rám néz, nem a tökéletlenségemet látja, hanem valakit, aki számos tehetséggel és képességgel rendelkezik. A Zsolt 139,13-14 ezt mondja: "Te alkottad veséimet, te formáltál anyám méhében. Magasztallak téged, mert félelmetes vagy és csodálatos; csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt." Isten szépnek tart bennünket, nem számít, mit gondolnak mások.
Amikor a tükörbe nézünk, jusson eszünkbe, hogy Isten tökéletes műalkotását látjuk.

Imádság: : Istenünk, emlékeztess minket, hogy a te műalkotásaid vagyunk, és bocsáss meg nekünk, ha nem látjuk meg magunkban és másokban az egyedülálló szépséget! Ámen.

Minden, amit Isten teremt, méltó a dicséretre.
Rachel E. Dancy (Michigan, USA)

IMÁDKOZZUNK A NEGATÍV ÉNKÉPPEL RENDELKEZŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek