2024. május 11. szombat

De te maradj meg abban, amit tanultál, és amiről megbizonyosodtál, tudván, kiktől tanultad, mivel gyermekségedtől ismered a szent írásokat, amelyek bölccsé tehetnek téged az üdvösségre a Krisztus Jézusba vetett hit által. A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre; hogy az Isten embere tökéletes és minden jó cselekedetre felkészített legyen.

2Tim 3,14-17.

IRÁNYMUTATÁST KÖVETVE

Imádkozunk és könyörgünk értetek, hogy tökéletesen megismerjétek az ő akaratát minden lelki bölcsességgel és belátással, hogy élhessetek az Úrhoz méltóan, teljes mértékben az ő tetszésére, és teremjetek gyümölcsöt mindenfajta jó cselekedettel, és növekedjetek Isten ismeretében. (Kol 1,9-10)

Miután kiszedtük a hat méter magas cédrusfát a kertünkben, egy hasadék maradt a helyén, valamint előtűnt a festetlen tömör beton támfal. Festéssel és futónövények ültetésével részben sikerült ezeket eltűntetni. Először a szőlők nyurgák és csenevészek voltak, de követtük az ültetési útmutatásokat, és megfelelő gondoskodással és öntözéssel elkezdtek növekedni. Idővel a lombjuk dús lett és buja, tele gyönyörű virágokkal.
Amikor először adjuk életünket az Úrnak, lehet, hogy csenevész szőlőként kezdjük - ápolásra és gondozásra szorulunk, hogy növekedjünk Istenben. A Szentírást olvasva elkezdünk növekedni, és több változás is kezd kibontakozni. Idővel az életünk teljesebb lesz, és a változások mindenki számára láthatóak lesznek. Ahogy a szőlő gondozásán keresztül megtanultam, szükség van arra, hogy öntözzük és ápoljuk hitünket, hogy növekedjünk Isten ismeretében, és Jézushoz hasonlóvá legyünk. A Szentírás bölcsessége bővelkedő élethez vezet Istennel.

Imádság: : Atyánk, hálát adunk neked, hogy mindent megadsz számunkra, amire szükségünk van, hogy teljes életet éljünk. Ámen.

A Szentírásban Isten mindent megad, ami hitem növekedéséhez szükséges.
Merry Broughal (Oregon, USA)

IMÁDKOZZUNK A KERTÉSZEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Május
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek