2024. május 16. csütörtök

Abban az időben Ezékiás halálosan megbetegedett. Ézsaiás próféta, Ámóc fia elment hozzá, és ezt mondta neki: Így szól az ÚR: Rendelkezz házadról, mert meghalsz, nem maradsz életben! Ezékiás erre a fal felé fordult, és így imádkozott az ÚRhoz: Ó, URam, ne feledkezz meg arról, hogy én hűségesen és tiszta szívvel jártam színed előtt, és azt tettem, amit jónak látsz! És Ezékiás keservesen sírt. Ézsaiás még a palota belső udvarát sem hagyta el, amikor így szólt hozzá az ÚR igéje: Menj vissza, és mondd meg Ezékiásnak, népem fejedelmének: Így szól az ÚR, ősatyádnak, Dávidnak Istene: Meghallgattam imádságodat, láttam, hogy könnyeztél. Meggyógyítalak, három nap múlva már fölmehetsz az ÚR házába.

2Kir 20,1-5.

ISTEN GYÓGYÍTÓ EREJE

Menj vissza, és mondd meg Ezékiásnak, népem fejedelmének: Így szól az ÚR, ősatyádnak, Dávidnak Istene: Meghallgattam imádságodat, láttam, hogy könnyeztél. Meggyógyítalak, három nap múlva már fölmehetsz az ÚR házába. (2Kir 20,5)

A bátyám halála volt az első nagy veszteség a családunkban, és elvesztése nagyon lesújtott minket. Nehezen tudtuk elképzelni az életet ezután, hogy többé nem láthatjuk, nem beszélhetünk vele, sőt nem kell az idegesítéseit sem elviselni, mint ahogy ez általában történt.
A bátyám halálát követő hetekben az Ézs 43,2-t ismételgettem magamban. "Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg téged." A halál valóban nem sodort el minket, helyette inkább megerősítette családunkat, hogy ennyire szerettük őt, és családként együtt gyógyultunk.
Az igazán fontos dolgok kerültek előtérbe testvérem halála által, és megpróbáltuk újraépíteni családunkat. Azóta is gyógyulásért imádkozunk. Isten gyógyító ereje hozott közelebb minket a veszteség után a szeretetben.

Imádság: : Drága Istenünk, köszönjük gyógyító jelenlétedet a gyász idején, és a bizonyosságot, hogy mindig velünk leszel. Ámen.

Isten hallja az imáimat, és gyógyulást kínál.
Dineo Nduna (Gauteng, Dél-Afrika)

IMÁDKOZZUNK A GYÓGYULNI VÁGYÓ CSALÁDOKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Május
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek