2024. május 25. szombat

Alázzátok meg tehát magatokat Isten hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon titeket annak idején. Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok. Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban. A minden kegyelem Istene pedig, aki elhívott titeket Krisztusban az ő örök dicsőségére, miután rövid ideig szenvedtetek, maga fog titeket felkészíteni, megszilárdítani, megerősíteni és megalapozni. Övé a dicsőség és a hatalom örökkön-örökké. Ámen.

1Pt 5,6-11.

BENNÜNK REJLŐ LEHETŐSÉG

A minden kegyelem Istene pedig, aki elhívott titeket Krisztusban az ő örök dicsőségére, miután rövid ideig szenvedtetek, maga fog titeket felkészíteni, megszilárdítani, megerősíteni és megalapozni. (1Pt 5,10)

Öt évvel ezelőtt elindítottam egy vállalkozást: lelakott házakat vettem, majd rendbe hozva újra eladtam őket. Sok közülük borzalmas állapotban volt - lepusztult és omladozott. A legtöbbnél súlyos vízügyi problémák voltak, amitől ártalmas fekete penész jelent meg a ház belsejében. A vízkárt általában a tetőn lévő lyukak vagy az alapozás repedései okozták. Mikor kiválasztottunk egy ingatlant átalakításra, az üzleti partneremmel megvizsgáltuk a háznak a sérülésein túl a potenciális adottságait is.
Ehhez hasonlóan Isten is látja a bennünk rejlő lehetőségeket. Amikor összeomlunk, Isten épít fel minket újra, hogy ragyogjunk. Ahogy egy erős tető is védi a házat, Isten vezet és megvéd minket, bármilyen viharos időkkel is kell szembenéznünk. A bibliaolvasás és tanulmányozás segít megerősíteni keresztény alapjainkat. A hitünk és az ismeretünk gyarapodásával átformálódunk, és megélhetjük mindazt, amit Isten lát bennünk.

Imádság: : Szerető Atyánk, segíts emlékeznünk, hogy helyre tudsz minket állítani minden sérültségünkből! Köszönjük, hogy vezetsz minket, és segítesz a bennünk rejlő összes lehetőséget kihasználni. Ámen.

Isten megajándékoz mindennel, amire szükségem van, hogy megvalósítsam a bennem rejlő lehetőségeket.
Melanie Barry (Virginia, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ ÉPÍTŐIPARBAN DOLGOZÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Május
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek