CSAK EGY KÉRDŐJEL

CSAK EGY KÉRDŐJEL

 

 

Ma még dolgozol. Ma még látod a gyermekedet, szüleidet, unokáidat. Ma még sok mindenen gondolkozol. Ma még tervezed a családod üdülését. És holnap? Holnap talán lecsukod szemeidet, s többé nem tudod kinyitni és már csak a szeretteid kulcsolhatják össze a kezeidet a koporsódban. Te már nem vagy közöttünk. Elmentél. A tested itt van még. És a lelked? Sokan ugyanúgy iktatták a hivatalos leveleket, ötvözték a nemesfémeket, mosták az autójukat, főztek, vezették az autóbuszt, igazgatták a gyárakat, netán karbantartottak egy épületet, tanultak vagy tanítottak. Szóval: végezték mindennapi munkájukat. Gondokkal, vagy gondok nélkül éltek, mint most te.

Az operaénekes, a vidám bohóc, a tehetséges színész, a virtuóz zenész, akiket eddig csodáltál, többé nincsenek. Messzire mentek. A tettek világából a valóság világába. Elnémult a piaci árus, akitől a legszívesebben vásároltad a primőrt. Nem kapálja többé a földjét, s a megtermelt feleslegét már nem tőle veszed. Ha ő nem is hitt az örökkévalóság létezésében, mégis átlépte az Isten országának mezsgyéjét.

Nos, kedves embertársam, hosszabb vagy rövidebb idő után, de rád is sor kerül. Előtted áll a menny vagy a pokol. A kettő közül az egyik biztosan az örök lakóhelyed lesz. Még ma kell döntened! Holnap lehet, hogy már túl késő lesz. â01EMindösszeâ01D egy nappal késtél el. Melyiket választod? Melyik felé igyekszel? Ne siesd el, hagyj pár percet a lelkiismeretednek a válaszra! De semmiképpen se halaszd holnapra!

Ezen az írásomon keresztül is ma még szól, ma még hív a Szentlélek. Kérlek, ne legyints, ne hessegesd el az Ő hívogató hangját!

Tudom, hogy tudod, rád is sor kerül. EL KELL MENNED!

Válaszolj őszintén!

Felkészültél már az örökkévalóságra

?

 

Fórizs József

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Május
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek