NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

         NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

 

A gyötrődés, az éjjel–nappal való sírás csak tönkre tesz, de ha közben imádkozni sikerül mégiscsak végre, megnyugszunk és fölszáradnak a könnyeink!

Ez az ige hazaszeretetre is tanít minket, és arra, hogy látva a bajokat, az igaz valóságot, senki ne legyen tétlen a magyar hazát illetően. Lehet, hogy a magas rangúak, a hatalommal rendelkezők nem sokat tőrödnek mit mondunk, de Isten, a leghatalmasabb király biztos nem utasít el, és a mennyben is van szószóló közbenjáró Krisztusunk. Aki kimondhatatlan fohászkodásokkal imádkozik érettünk, és kérjük, hogy tegye ezt Magyarországért is, mert nem vagyunk egyedül. A próféta is legtöbb amit tehetett, hogy imádkozott, amikor hallott a hatalmas pusztításról.

Én is Erdélyiként hallok a távolból a pusztításról amely végbe megy, és mint a próféta csak imádkozom, és hiszem, hogy sokan teszik ugyanezt Magyarországért. Tegyük ezt hittel, és bátran, mert nem vagyunk egyedül, Krisztusra számíthatunk!

Bárcsak minél több magyar ember olvasná ezt az Igét, hogy bátor harcos váljék belőle az igazság oldalán.

Minden embert Ő tud, igazságszeretővé, és bátorrá tenni.

Ez kell, mert az ellenség minden eszközzel megfélemlít és elbátortalanít. Mert a megfélemlített emberrel azt tud tenni, amit csak akar. De Krisztus győzelmet ígér, az ő győzelme a kereszten a mi győzelmünknek is, egyetlen garanciája.

De ki a győztes? Az, aki imádkozni tud az ellenségeiért, mint Krisztus. Nekünk ez képtelenség, de a bennünk élő Krisztusnak lehetséges. Ezért ebben a nehéz helyzetben sem vagyunk egyedül, amikor imádkoznunk kell az ellenségeinkért, akik valamilyen formában rosszat tesznek nékünk.

 

           2008. március 13. Szék.

 

Csorba István

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek