Paudits Zoltán: Útkeresés

Írói pályámnál fogva tucatnyi tudományos, ismeretterjesztő és filozofikus kiadványt olvastam.

Paudits Zoltán: Útkeresés

Írói pályámnál fogva tucatnyi tudományos, ismeretterjesztő és filozofikus kiadványt olvastam. Ezekkel az írásokkal szélesítettem ki az irodalmi látókörömet. Magam is elmélyültem, belemerültem a darwini evolúció által megfogalmazott tézisekbe. Kerestem a lét keletkezésének forrását, reménytelenül kutattam az élet értelmét. Tanulmányoztam a buddhizmust, a jógát, már-már egészen intuitív módon éltem át a Lao-ce által hirdetett "helyes utat", a Tao-t. Azonban mindenütt csupán részigazságok vettek körül, s ebben a válasznélküli világban tehetetlenül úszott a lelkem egy ismeretlen, mély és sötét óceán felé.
A Biblia szabadított meg az okkultizmus béklyóitól, rávilágított eddigi ismereteim hiábavalóságára, ürességére.  Megválaszolta minden eddigi kérdésemet, teret adott látásomnak, értelmet adott életemnek és örök fényt gyújtott gondolataim előtt. A Bibliában leírtak megcáfolhatatlan tények, amelyekkel szemben a tudományos antitézisek mindössze megalapozatlan, bebizonyítatlan és bebizonyíthatatlan belemagyarázások, torz és megtévesztő gondolatmutációk. 
Nincs már rá szükségem, hogy bárki is megmagyarázzon egy-egy különös, eddig még soha nem látott természeti jelenséget, vagy elmagyarázza egy általa kreált elmélettel a végtelen univerzum, az ember keletkezését. Tudom és hiszem, hogy a világ és a mindenség teremtője, a Mindenható Isten. Az Ő keze munkája által működik ez a csodálatos "gépezet", amelynek mi is részesei vagyunk.

 

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2019 Május
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek