A KI NEM KAPCSOLT TELEFON

A KI NEM KAPCSOLT TELEFON

Manapság, mint ismeretes, az egész világot behálózzák a különböző telefonok, internet, média, pillanatok alatt láthatunk, halhatunk bárkit. Mindenki azt kiabálja, vásárolj tőlem, az én szolgáltatásommal jobban jársz, s teszi ezt hazug módon, pénzt és hasznot remélve. Hívhatod barátod intézheted dolgaidat, amíg tart a hitelszámlád, de ezután könyörtelenül vége, megszakad a kapcsolat, mert a világon minden csak haszon üzlet.
De Isten mindennek az ellentéte, az Ő telefonja sohasem kapcsol ki, a Szentlélek által biztosítja a folytonos, ingyenes kapcsolatot, nem ver át senkit a világon. A Szent lélek, egy ki nem kapcsot telefon.

„Aki hozzám fordul, azt ki nem vetem,
Azt ígérte Isten, néked és nekem.”
mondja az ének bizonyságtétel.

- Ha ez a telefon valami miatt mégis kikapcsol, ez a mi hibánk. – Ha úgy érezzük nincs kapcsolat közöttünk, induljunk el a vonalon visszafelé, és keressük, vagy kérdezzük meg az okát. Ő nem hagy magunkra sohasem. Szeretete a kapcsolat biztosítéka.
Uram köszönjük ezt a kapcsolatot a Szentlélek ajándékát és, hogy szereteted rányitásával mindig működik a számunkra ingyenesen és, hogy fiad által örökre kiegyenlítetted mindannyiunk számláját, életével vére hullásával, hogy megtartassunk ingyen kegyemből hit által. Köszönöm, hogy éjjel-nappal, írásban és szóban, mindig beszélhetünk, Dicsérhetünk, közben járhatunk emberekért a szentlélek vezetésével, és kérünk biztosítsd továbbra is ezt a kapcsolatot számunkra! „Tüzed Uram Jézus szítsd a szívembe!” Ámen!

     2008. január 22. Szék.   Csorba István

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2021 November
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek